heerlijke
LECTUUR

Het Eva magazine

Driemaandelijks magazine


Het enige magazine in Vlaanderen dat boordevol gezonde én lekkere plantaardige recepten staat, samengesteld door de beste veggie chefs. Maar ook met interviews, shoptips voor een gezonde, veggie levensstijl, kooktrucjes, boeiende reportages en recensies van restaurants en kookboeken. Kortom, alle informatie en tips die je nodig hebt om je super te voelen :-).
 

Je hebt al een abonnement op het EVA Magazine vanaf 23 euro per jaar. Bovendien krijg je ook een EVA-kaart waarmee je van mooie kortingen geniet in meer dan 300 restaurants, winkels en vakantieverblijven in Vlaanderen en Brussel.


 Je kan ook voor een familie-abonnement kiezen. Voor 27 euro krijgen al je gezinsleden dan een EVA-kaart en krijg je het magazine vier keer per jaar bij jullie in de bus. Een koopje!

Nu in ons magazine:
Manneneditie EVA Magazine

Het EVA Magazine is er, en het is een manneneditie! We interviewden drie veggie topchefs, je krijgt tips voor een jacht op wilde kruiden en er is een culispecial met recepten uit de Vegarevolutie. Verder vertelt modeontwerper Bruno Pieters uitgebreid over zijn transparant en diervriendelijk modelabel Honest by en krijg je tips voor een veggie citytrip naar Brighton. En natuurlijk ook heel wat plantaardige receptjes, shoptips en leuke weetjes.

Abonneer je vandaag nog